Het verhaal van Luna

Luna

Luna is in de zomer van 2006 op de manege gekomen als 3 jarige, omdat we via een bekende gehoord hadden dat het een super leuke pony was. Zij is toen beleerd door Suzanne en daarna is ze weer te koop gezet aangezien we op dat moment pony’s genoeg hadden voor de les. Ze is toen verkocht aan een meisje dat al op les zat op onze manege, Didi.Luna dressuur als 3-jarig

Luna dressuur als 3-jarig

Didi heeft Luna bij ons op stal gehouden en heeft een aantal jaren heel veel plezier gehad van Luna. Maar helaas is ze op een gegeven moment te groot geworden voor Luna. Wij hebben Luna toen terug gekocht in 2009 aangezien het natuurlijk nog steeds een super leuke pony was. Ze is toen de les in gegaan en dit doet ze tot de dag van vandaag super.

Wel is ze wat afstandelijker geworden op stal, maar als je goed met Luna overweg kan en rustig met haar bent, zal je merken dat het eigenlijk een schat van een pony is. Als ze je vertrouwt loopt ze zelfs los achter je aan. Wij hopen nog jaren plezier van Luna te kunnen hebben, want vrijwel iedereen kan op haar rijden, ze loopt graag voorop, is op buitenrit heel braaf en springt ook nog eens heel graag. Kortom een top manegepony.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *