In opvolging van de maatregelen tegen het Coronavirus worden alle manege-activiteiten tot en met 6 april afgelast. Er zijn dus geen lessen en de springwedstrijd gaat ook niet door. De manege is geheel afgesloten voor lesklanten, het is dus ook niet de bedoeling om zomaar langs te komen. De springwedstrijd is vooralsnog verplaatst naar vrijdag 17 en zaterdag 18 april 2020. Leskaarten worden tijdelijk stopgezet.

Morgen volgt er een bericht met informatie over het inschrijven voor de dressuurwedstrijd in mei. Normaal krijgen jullie een brief mee in de les, maar de inschrijving zal nu digitaal gaan verlopen. Hou onze Facebook pagina en site in de gaten voor meer informatie.

Gelegen in het buitengebied van Nijkerk in de nabijheid van bos- en natuurrijke omgeving treft u Manege Slichtenhorst. Of je nu net begint met paardrijden of al jaren ervaring hebt bij Manege Slichtenhorst kan je op elk niveau terecht. Dressuur, buitenrijden, carrousel, springen, zitles, ponykamp, het youngleadersprogram of kinderfeestjes wij bieden meerdere activiteiten en lessen in diverse disciplines. 

 
Top